Jubilarissen
11 februari 2024
Terugblik Prinses Ann-Lyse
16 februari 2024

Terugblik Prins Boni-M

Als je ooit gevraagd wordt voor Prins Carnaval, niet aarzelen en direct doen!

Wat een gigantisch avontuur was dit zeg, de aanloop naar het carnavalsweekend toe was al mooi maar het weekend overtreft alles. Van meer intieme momenten zoals bij op visite gaan bij mensen thuis, vastgelegd op film door RTVN, en zingen bij De Schakel tot aan grote feestavonden in VOL en Hooghe Heeren en ook bij GOP’ers en Raadsleden thuis.

Je beste vriend die mee doet in The Masked Singer, wat een supergave verrassing was dat. Love You Norb!

En dan die optocht, wat een werk en met wat een enthousiasme deed iedereen hier aan mee. Prachtige wagens, fietsen, loopgroepen; genoten heb ik er van.

3 scholen en een BSO bezocht, De Weidehof en een prikkelarme middag gehad met mooie optredens en nog een gezellige middag met de Jeugd van Vroeger bij HOSV, stuk voor stuk pareltjes om genietend op terug te kijken

Met de vereniging zelf nog de leuke spellen gedaan bij VVS, met een brandweer auto op pad, het dak van Koenis beklommen, het kon allemaal niet op!

Lieve

Lieve Annelie, wat ben ik blij dat jij mijn prinses was. We voelden elkaar zo goed aan, we hebben zo veel gelachen, gedanst en gezongen. Ik heb van je genoten, dankjewel!

Jelle, onze steun en hulp als adjudant. Met al je grappen nam je je taak wel serieus en zorgde goed voor ons. De Jelle Bean Bokaal verdien je voor de volle 100%

Dit alles kan niet zonder zo’n enorm gedreven vereniging als carnavalsvereniging De Deurdarsers! Die moet je als Gemeente koesteren en enorm trots op zijn. Want wat hebben de Deurdarsers samen met de Deurdonders een prestatie geleverd om dit neer te zetten. En dat niet alleen, het is ook een hele open warme ‘familie’ bij elkaar. Wat een gezelligheid, zorg, liefde, plezier en gekkigheid hebben jullie mij gegeven. Deurdarsers en Deurdonders, enorm bedankt voor dit onvergetelijke weekend.

Prins Boni-M groet jullie, Alaaf!

En nu alleen nog dat vat van m’n pad krijgen