uitnodiging prinsbekendmaking carnaval 2024 de deurdarsers opmeer spanbroek hoogwoud
Uitnodiging Prins-Bekendmaking 2023-2024
16 oktober 2023
prins boni-m prinses anna-lyse adjudant jelle caranval opmeer spanbroek hoogwoud
Prins Boni-M en Prinses Anna-Lyse geven leiding aan Carnaval 23-24
12 november 2023

Prins Nelis en Prinses Josephine blikken terug

Bedankt, vrienden van ’t Darsgat.

Ons jaar, als prins Nelis 1 van Voetbalpret tot Bicyclette & Prinses Josephine van Aksoj en Adjudant Mark zit er alweer bijna op. Vanaf de elfde van de elfde was het een opeenstapeling met vele mooie hoogtepunten. Als u ons nu vraagt wat het ‘leukste moment’ was, kunnen we daar geen antwoord op geven. We zouden een evenement of commissie tekort doen als we daar een onderscheid in zouden maken. Carnaval is voor ons het symbool geworden van plezier en saamhorigheid. De bekendmaking, Prinsenbal, scholenbezoek, optocht, kindermiddag, Seniorenmiddag. Momenten met heel veel swingende polonaises! Maar ook de gehandicaptenmiddag, bezoek aan de Klink en niet te vergeten de ziekenbezoeken. Je wordt dan weer even met beide benen op de grond gezet, maar we lieten gelukkig overal een glimlach achter. En hebben iedereen op zijn of haar manier van het carnavalspectakel laten meegenieten.

Alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om dit feest tot in de puntjes te organiseren, hebben op ons een diepe indruk gemaakt. Vrijwilligers die snappen hoe dit feest gevierd, maar vooral ook georganiseerd kan worden. Prachtig om te zien dat alle mensen die er zo nauw en vol passie bij betrokken zijn ook daadwerkelijk in kansen denken en zo het feest naar een hoger plan tillen. Zou u nu ook willen meewerken aan dit prachtige carnaval? Dat kan altijd en nieuwe vrijwilligers zijn heel belangrijk om het carnaval van nu zo mooi en levendig te houden! Wij dragen volgend jaar ook ons eigen steentje bij.

Het bestuur, de Raad van Elf en de Deurdonders. Jullie zijn ongelofelijke helden. Wat was het altijd een feest. En wat waren, zijn en blijven jullie belangrijk voor ons. Als we het even niet wisten of we vergaten iets of we hadden het even zwaar, dan stonden jullie altijd klaar. Daarvoor een super dank je wel.

Adjudant Mark, een feestje om dit samen met jou te mogen doen. Een mooi trio waren we!

Als laatste een dankwoord richten aan een iedereen die samen met ons het mogelijk heeft gemaakt om van carnaval 2023 een fantastisch feest te maken. Op naar Carnaval 2024. Wij wensen de nieuwe Prins hofdame/prinses veel succes! Geniet van elk moment want voor je het weet is het voorbij.

Groeten,

Prins Nelis en Prinses Josephine.