Zaterdag 10 februari

Optocht

Loop, fiets of rij ook mee met onze optocht

00

dag(en)


00

uur


00

minuten


00

seconden


Fiets versieren

Vanaf 12:30 is het gratis voor kinderen om je fiets te komen versieren bij Johan Schuit in de schuur op Spanbroekerweg 118A in Spanbroek. Jij hoeft alleen maar je fiets of skelter mee te nemen, wij verzorgen de versieringen.

Optocht

De wagens en loopgroepen verzamelen zich 13:00 op de Rietgans in Spanbroek. Even voor 13:30 sluiten de kinderen die hun fiets hebben versierd onder begeleiding van verkeersregelaars hierbij aan, waarna de optocht zal starten aan de nieuwe route.

Inschrijven

Dit is alleen bedoeld voor de wagens en de grote loopgroepen (4 personen of meer) in de optocht. Schrijf je wel graag in vóór 3 februari 2024. Wil je meedoen? Vul dan hieronder het inschrijfformulier in.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Categorie
Naam contactpersoon

Door deelname aan de carnavalsoptocht accepteert men de richtlijnen en bepalingen van “de Deurdarsers”. Informeer bij de optochtcommissie naar de richtlijnen t.a.v. bijv. het gebruik van alcohol tijdens de optocht, het geluidsvolume op de wagens, enz. Na inschrijving ontvangt u een exemplaar van het Reglement thuis.

Optocht reglement
Lees hier het actuele Optocht reglement

Aanvullende op paragraaf 10 Eisen wagens. In principe zijn alle voertuig reeds verzekerd via het bedrijf van de eigenaar. Voorwaarde is dat de eigenaar bij de verzekering meldt dat het voertuig voor 1 dag mee doet met de carnavalsoptocht.