prinsenbokaal 2023 carnaval darsgat de deurdarsers opmeer spanbroek hoogwoud
Prinsenbokaal voor voorzitter Jolanda Appelman
25 februari 2023
carnaval 2023 opmeer spanbroek hoogwoud
Foto’s Carnaval 2023
28 februari 2023

Carnaval 2023 zit erop

Burgemeester Van den Hengel heeft zijn sleutel weer terug, Carnaval 2023 zit er op.

De Deurdarsers kijken met een bijzonder goed gevoel terug op het 55e Carnaval in ’t Darsgat. Een jubileumjaar dat met een zeer geslaagde jubileumreceptie, een goed-bezochte feestavond / Prinsenbal en het uitbrengen van een fraai jubileumboekje op waardige wijze werd gevierd.

Onder leiding van Prins Nelis, Prinses Josephine en Adjudant Mark zijn er weer vele mooie feesten en activiteiten geweest. Onder het motto ‘Fiets ‘m d’r in’ slingerde zaterdagmiddag een mooie én lange optocht door het dorp. De kindermiddag was zeer goed bezocht, net als het zaterdagavondfeest met ‘Masked Singer Darsgat’. De VrijMiBo leverde een feestelijke carnavalsavond op met een topband, de zondagmiddag met zanger Jurriaan Singels was ook weer geslaagd.

Ook de doelgroepen werden niet vergeten, de aansporing van de burgemeester bij de Sleuteloverhandiging, was niet echt nodig. De Deurdarsers bezoeken immers al jaren de eenzamen en zieken, gaan al vele jaren op bezoek in de verzorgingshuizen. Ook het Scholenbezoek leverde voor Prins en Prinses mooi herinneringen op: talentenshows, polonaises én allemaal verklede kinderen.

Carnaval 2023 is ten einde. Wat rest zijn de herinneringen en de foto’s.

De Deurdarsers zeggen dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit feest. Prins, Prinses, Adjudant, Raad van Elf, Deurdonders, bestuur, commissieleden; deelnemers aan de optocht, deelnemers aan de Masked Singer; de jubileumcommissie; de sponsors; de bezoekers; het publiek langs de weg: we fietsen ‘m d’r samen in.

Prins Nelis verkoopt weer fietsen, Prinses Josephine coacht weer startende leerkrachten. We gaan over tot de orde van de dag. Tot Carnaval 2024, rond het weekend van 10/11 februari. Alaaf!

Op Facebook omschreef Prins Nelis zijn Carnaval als volgt: “Bijzonder genoten van carnaval met de Deurdarsers en de Deurdonders. Wat een mooi groep mensen die een fantastisch feest kunnen maken en zoveel lol met elkaar hebben. Mooi om hier een keer tussen te staan als trio. Wat een week en wat een feest. Er zijn te veel mooie momenten geweest om alles op te noemen. maar dan zeggen ze: we hebben de foto’s nog !!”