6 januari: Zeer geslaagde Jubileumreceptie

De Deurdarsers stonden tijdens de zeer geslaagde Jubileumreceptie uitgebreid stil bij het 55-jarig bestaan. Veel leden en oud-Deurdarsers, maar ook het Burgemeester Van den Hengel en wethouders Buis en Tesselaar, waren afgekomen op deze feestelijke party.
Achterin de zaal had de jubileumcommissie een kleine overzichtstentoonstelling gemaakt van memorabele voorwerpen uit de historie, voorin de zaal draaide een presentatie van foto’s die de historie lieten zien. Beide leverden veel stof tot praten op, veel herinneringen werden opgehaald.
Het HOP overhandigde het bestuur een cadeau en oud-voorzitter /-lakei /-prins Gert van Meerten leidde de aanwezigen door een historische quiz die tot grote verbazing van allen werd gewonnen door de bijna-jongsten in de zaal.
Nadat het bestuur stil stond bij de verenigingsjubilarissen, was het tijd voor Prins Nelis en Prinses Josephine om hun onderscheiding te presenteren en uit te reiken. Ze kwamen de onderscheiding letterlijk de zaal fietsen.
Het feest deze avond en na de officiële plichtplegingen liet zien dat De Deurdarsers zin hebben in het komende carnavalsjaar.